AdapterStar: Πως ξεκίνησα το sugar dating

banner-2 (1)

Sugardating. Χμμ.. Μέχρι και πριν από δύο μήνες είχα μόνο ακούσει για το κόνσεπτ αυτό από τίτλους άρθρων σε εφημερίδες με ιστορίες για το πως το sugar dating είναι σχεδόν πορνεία και πως είναι κάτι από το οποίο θα πρέπει να μείνω μακρυά.

Πέρα από αυτό, δεν είχα κάτσει ποτέ να ασχοληθώ περισσότερο με το θέμα. Όταν μπαίνω στο Tinder, μου φαίνεται αρκετά εύκολο να βρω ενδιαφέρον κοπέλες και η μόνη πρόκληση για εμένα είναι το να βρω τον χρόνο για να ασχοληθώ. Τότε, πως 2 μήνες μετά κατέληξα να γράφω αυτό το άρθρο;

Λοιπόν, όπως και με τα περισσότερα πράγματα τα οποία συμβαίνουν ενώ δεν το περιμένεις … η κύρια αιτία ήταν φυσικά το αλκόολ.

Βρισκόμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι για νέες διασυνδέσεις (ακούγεται ωραίο έτσι δεν είναι; για να πω την αλήθεια, ήταν μία εβδομάδα διακοπών στα όμορφα βουνά έξω από τη Βαρκελώνη), και συνάντησα τον Rikki ο οποίος είναι ένας από τους συν-ιδρυτές του sugardaters.com. Ένα απόγευμα λοιπόν μιλήσαμε για το κόνσεπτ του sugardating και τότε άρχισα να καταλαβαινω για τι ακριβώς πρόκειται.

Spoiler alert: Τελικά η ιδέα πίσω από το sugardating δεν έχει καμία σχέση με συνοδούς πολυτελείας! Αντίθετα, φαίνεται πως η ιδέα έχει να κάνει με έναν καινούργιο τρόπο για να κάνουν οι άνθρωποι νέες γνωριμίες – και συχνά σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους.

Όμως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κατανοήσεις ένα κόνσεπτ από το … να το δοκιμάσεις; Εννοώ, πως εντάξει, μου αρέσει πολύ το Tinder και ο παραδοσιακός τρόπος ερωτικών γνωριμιών, αλλά μου αρέσει επίσης να δοκιμάζω νέα πράγματα.

Οπότε … χωρίς να το σκεφτώ παραπάνω, δημιούργησα το προφίλ μου. Ανέβασα μερικές φωτογραφίες. Έγραψα ένα κείμενο προφίλ … και … ΕΤΟΙΜΟΣ. Έστειλα μήνυμα σε πέντε κοπέλες.

Από τις οποίες μου απάντησαν οι τρεις.

Έστειλα μερικά ακόμα μηνύματα.

Πήρα μερικές ακόμα απαντήσεις.

Στις παραδοσιακές ιστοσελίδες γνωριμιών, είμαι συνηθισμένοσ στο να παίρνω 1 απάντηση στα 10 μηνύματα που θα στείλω. Δεν είμαι ένας άσχημος άντρας – έχω προσεγμένες φωτογραφίες, ένα αξιόλογο κείμενο προφίλ και γενικά είμαι άνετος με τις γυναίκες. Αλλά το να είμαι σε μία ιστοσελίδα γνωριμιών δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα παιχνίδι αριθμών για τους άντρες. Όχι και τόσο καλό.

Στο sugardaters.com μου έκανε εντύπωση το πόσες κοπέλες μου απάντησαν. Και κοπέλες στις οποίες δεν θα μιλούσα ποτέ υπό άλλες συνθήκες.

Αυτό μου άρεσε πολύ – και όλοι με τους οποίους μίλησα φάνηκαν να είναι πολύ καλοί.

Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ

Το να μιλάω με τις κοπέλες ήταν εύκολο. Το να βρω τα κατάλληλα λόγια ήταν δύσκολο.

Αφότου μίλησα με μερικές (πολύ συμπαθητικές) κοπέλες, άρχισα να δέχομαι μερικές ερωτήσεις του τύπου: “how much sugar?”. Τώρα, το να απαντήσω πόσα γραμμάρια ζάχαρης σκοπεύω να τις ρίξω από πάνω τους, λογικά δεν θα μου έδινε το αποτέλεσμα που ήθελα.

Δεν έχω θέμα με το να πληρώνω για δείπνο και ποτά αλλά και για κάτι παραπάνω.

Αλλά … Ως νέος άντρας στην ιστοσελίδα αυτή.

Πόσο;
Πως μιλάς για αυτό;
Πως ξέρεις;
Πως αποφεύγεις το να πληγώσεις τα συναισθήματα των άλλων;
Συναντιέστε και τρώτε δείπνο ή συναντιέστε και πηδιέστε;

Δεν είχα ιδέα.

Φοβόμουν πως θα πληγώσω τα συναισθήματα των κοριτσιών. Δηλαδή με το να στέλνεις και να ρωτάς “πόσο;”, υποννοείς πως το άλλο άτομο είναι συνοδός πολυτελείας, κάτι το οποίο δεν ταιριάζει με τις προθέσεις μου.

Αυτό ήταν κάπως δύσκολο για εμένα, οπότε αποφάσισα να ακολουθήσω την πιο σίγουρη στρατηγική: την ειλικρίνεια. Πολύ απλά λοιπόν είπα σε όλους πως ήμουν καινούργιος και πως δεν είχα ιδέα για το τι παίζει.

Επιστρέφοντας από την Ισπανία, κανόνισα να βγω ραντεβού με ένα πολύ συμπαθητικό κορίτσι από το σάιτ. Ήμουν πολύ ειλικρινής μαζί της και της είπα ότι δεν είχα ιδέα για το τι έκανα και πως προσδοκούσα να με βοηθήσει.

Και το έκανε.

Ήταν πάρα πολύ καλή μαζί μου. Βρεθήκαμε μόνο για μερικές ώρες και περάσαμε πολύ όμορφα. Το ραντεβού μας ήταν το πιο ασυνήθιστο ραντεβού σε όλη την ιστορία του sugar dating:
Σαν έφηβοι, μοιραστήκαμε ένα μπουκάλι κρασί σε ένα πάγκάκι σε ένα πάρκο. Μετά από μισή ώρα αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να αγγίζουμε ο ένας τον άλλο τόσο πολύ που είχε αρχίσει να γίνεται κάπως ακατάλληλο για δημόσιο χώρο. Δεν θα πω ότι κάναμε σεξ, αλλά θα πω πως ήταν ένα πολύ όμορφο πρώτο ραντεβού.

Έπειτα μου είπε τι περίμενε από εμένα – το οποίο το βρήκα απόλυτα λογικό – το βγάλαμε από τη μέση και είπαμε καληνύχτα.

Και κάπως έτσι κόλλησα με το sugar dating.

Αυτή είναι η αρχή της ιστορίας μου.
AdapterStar

 

 

Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στα social media μας: InstagramFacebookTwitter.

blog banner gre copy