Sugar Advisor: Τα στερεότυπα γύρω από το SugarDating

Oliwia banner quality copy

Πολλοί είναι εκείνοι που συνδέουν τα Sugar Babies με τις γυναίκες που κρύβονται πίσω από μία μάσκα. Αυτός ο τύπος γυναικών δεν φοράει μόνο μακιγιάζ, αλλά φοράνε μάσκες οι οποίες κρύβουν την πραγματική τους φύση και την πραγματική τους προσωπικότητα. Υπάρχει η λανθασμένη πεποίθηση πως ο κόσμος του SugarDating κυβερνάτε από “Βασίλισσες του Χιονιού”: κακομαθημένα και αυταρχικά κορίτσια με μεγάλες απαιτήσεις και τρελές επιθυμίες. Οι γυναίκες αυτές είναι χαμένες στον υλικό κόσμο και τις χαρακτηρίζει η αδυναμία να δώσουν έμπνευση στους επιτυχημένους άντρες.

Είναι αυτό το είδος γυναίκας ελκυστικό; Που είναι οι αυθεντικές και φυσικές γυναίκες; Που είναι οι γυναίκες που θέλουν να ανακαλύψουν τις μη-συμβατικές σχέσεις; Λοιπόν, ας δούμε τι ακριβώς παίζει. Οποιαδήποτε μπορεί να γίνει Sugar Baby. Δεν έχει σημασία αν είστε μικρόσωμες ή μεγαλόσωμες, δεν έχει σημασία αν έχετε ξανθά ή κόκκινα βαμμένα μαλλιά. Η καθεμία από εσάς έχει το δικαίωμα να εξερευνήσει τις μη συμβατικές ερωτικές σχέσεις.  

Είναι πολύ περισσότερο ελκυστικό το να είσαι μοναδική και διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες, παρά να είσαι ένας κλώνος που αλλάζει τους Sugar Daddies σαν τα γάντια από καουτσούκ. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου, συνάντησα πολλά διαφορετικά είδη από Sugar Babies. Υπάρχουν εκείνες οι οποίες έχουν πολύ ακριβά έξοδα συντήρησης αλλά υπάρχουν και εκείνες που είναι κανονικές φοιτήτριες. Για κάποιες γυναίκες είναι αδύνατο να υποπτευτεί κάποιος τις σχέσεις τους με άντρες μεγαλύτερης ηλικίας, πλούσιους και πετυχημένους. Δείχνουν πολύ συνηθισμένες! Καθεμία από εμάς, μπαίνουμε στον κόσμο του SugarDating για διαφορετικούς λόγους. Για κάποιους είναι λόγω της οικονομικής απελπισίας. Για κάποιους άλλους είναι η ανάγκη για να εξερευνήσουν νέα πράγματα ή ο εθισμός στη πολυτέλεια και στα ακριβά αντικείμενα. Ακόμα και αν έχουμε διαφορετικούς στόχους και προθέσεις, όλες μας ονομαζόμαστε “Sugar Babies”.

Παρόλα αυτά, η αυθεντικότητα και η ποικιλία είναι ο καθοριστικός παράγοντας. Μην εγκαταλείπετε τις δικές σας αξίες και μην προσπαθείτε να παίξετε το ρόλο του τέλειου Sugar Baby. Οι πολυτιμότερες μούσες είναι οι γυναίκες που έχουν πάθος και αυτοπεποίθηση. Δεν παίζουν παιχνίδια. Κατευθύνονται από τα ένστικτα και από τις προτιμήσεις τους. Οι sugar daddies που έχουν εμπειρία στο SugarDating, είναι ικανοί να εντοπίσουν την παραμικρή ψευτιά. Όταν είστε ο εαυτός σας, είστε σέξυ και ελκυστικές. Οι sugar daddies εκτιμούν την ειλικρίνεια σας. Το να κρύβεται την προσωπικότητα σας σημαίνει ότι φοβάστε την κριτική. Ο κόσμος του SugarDating θα ήταν τελείως διαφορετικός αν κάθε Sugar Baby μπορούσε να πει με ειλικρίνεια ποια είναι τα ενδιαφέροντα της. Το στερεότυπο της “σκληρής γκόμενας” θα σταματούσε να υπάρχει. Επίσης, οι φυσιολογικές γυναίκες που εξερευνούν τις μη συμβατικές σχέσεις δεν δέχονται απαξίωση.

Οι άντρες θα μπορούν να παραδεχτούν πως είναι πολύ πιο ενεργοί και κινητοποιημένοι από τις νέες γυναίκες. Το SugarDating δεν είναι έγκλημα. Πότε θα είμαστε έτοιμες να ανακοινώσουμε περήφανα “Είμαι ένα Sugar Baby!” σε όλο τον κόσμο; Ελπίζω πως η κοινωνία μας θα μπορέσει επιτέλους να καταργήσει τα στερεότυπα. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει πως οι κανονικές γυναίκες είναι γενικά καλύτερα Sugar Babies από ότι οι Barbies καθώς δεν έχουν μεγάλες ή ξεχωριστές απαιτήσεις. Μένουν πιστές στον εαυτό τους. Να είστε μία αληθινή γυναίκα. Επιλέξτε το δικό σας μονοπάτι και αγνοήστε τις απόψεις των άλλων. Μπορείτε να είστε αυτή που θέλετε και το SugarDating είναι το καλύτερο είδος ερωτικών σχέσεων.

Φιλιά,

Sugar Advisor

Μπορείς να στείλεις το δικό σου προσωπικό μήνυμα στην Oliwia στη διεύθυνση oliwia.misiak@gmail.com ή να στείλεις ένα μήνυμα στη σελίδα Sugar Advisor στο Facebook. Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στα social media μας: InstagramFacebookTwitter.

blog banner gre copy