Sugar Advisor: αφοσίωση και σεξ

Oliwia-new-banner (1)

Το να πας σε μία διοργάνωση με εκθέματα και θεματικές ερωτικού περιεχομένου είναι μία πολύ ενδιαφέρον εμπειρία. Το να χαθείς ανάμεσα στα dildos και σε άλλα ερωτικά παιχνίδια και βοηθήματα ξυπνάει την περιέργεια σου, αλλά ταυτόχρονα σε αηδιάζει κάπως. Τουλάχιστον, όσον αφορά εμένα. Έχω συνείδηση της ύπαρξης πολλών φετίχ και μοντέρνων εμμονών. Πάντα εξερευνώ την σεξουαλικότητα μου και είμαι ανοιχτή σε νέες εμπειρίες. Παρόλα αυτά, όταν σκέφτομαι όλα αυτά τα παρατραβηγμένα ερωτικά βοηθήματα, αναρωτιέμαι αν αυτό σχετίζεται με τη σεξουαλική αντικειμενοποίηση της μοντέρνας εποχής ή γενικά με την αφοσίωση.

Ακόμα και αν αυτό το άρθρο δεν σχετίζεται άμεσα με το Sugar Dating, πιστεύω πως το σεξ αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι κάθε ερωτικής σχέσης. Μου αρέσει η ιδέα του να περιμένω για ένα ξεχωριστό άτομο. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το οφείλεται στο ότι προέρχομαι από μία παραδοσιακή οικογένεια ή στο ότι σέβομαι τον εαυτό μου. Μου αρέσει να νιώθω πως έχω κάτι ξεχωριστό να προσφέρω, κάτι το οποίο λείπει από τους περισσότερους άντρες. Οι άντρες με τους οποίους θα μοιραστώ τη σεξουαλικότητα μου θα πρέπει να νιώθουν τιμή και να εκτιμούν την επιλογή μου.

Δεν με ελκύει καθόλου το σεξ χωρίς νόημα, το σεξ που είναι αποκλειστικά και μόνο σαρκικό με πολλούς και διαφορετικούς συντρόφους. Πιστεύω ότι αυτό το είδος σεξ δεν μπορεί να φέρει τίποτα ουσιαστικό στη ζωή μας. Αντίθετα, αντιπροσωπεύει την σκοτεινή και ζωώδη πλευρά του ανθρώπινου είδους. Αυτό το είδος σχέσης δεν μας βοηθάει να εξελιχθούμε. Έχω δοκιμάσει και τα δύο είδη σχέσης. Αν δεν υπάρχει μία ψυχική σύνδεση ανάμεσα σε εμένα και στο άλλο άτομο, αν δεν υπάρχει αφοσίωση, τότε το σεξ δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία κίνηση. Σαν μία βόλτα με το ποδήλατο. Αυτό το είδος σεξ δεν μου προσφέρει ούτε ευχαρίστηση ούτε ικανοποίηση.

Ποιος είναι ο σκοπός του χωρίς αισθήματα σαρκικού σεξ; Αν υποτίθεται ότι σε απελευθερώνει με κάποιο τρόπο, εγώ δεν νιώθω καμία απελευθέρωση Αντίθετα, το χωρίς αισθήματα σεξ μου φέρνει στεναχώρια. Αλλά τι είναι αυτό που πραγματικά θέλω; Το να κάνω έρωτα. Όχι μονάχα στην σεξουαλική μου ζωή, αλλά και στην καθημερινή μου ζωή. Όταν ένα άντρας είναι ο εραστής σου, ο φίλος σου και ο σύντροφος σου, τότε αυτό επηρεάζει διάφορους τομείς της ζωής σου. Αγγίζει το σώμα σου, το πνεύμα σου και τη ψυχή σου. Όταν σε φιλάει, απελευθερώνει δυνατά συναισθήματα. Έχεις την εντύπωση πως είσαι μεθυσμένη. Όταν μπαίνει μέσα σου, νιώθεις πως γίνεσαι η φωλιά της ευχαρίστησης του. Θέλεις να παραμείνει στο εσωτερικό του σώματος σου. Αυτή η ξεχωριστή σύνδεση μπορεί να δημιουργηθεί από αγάπη και από σεβασμό για το άλλο άτομο, αλλά όχι από ζωώδη ένστικτα.   

Όταν νιώθω αυτήν την ατέλειωτη αγάπη, γίνομαι ένα άτομο τρομερά πιστό. Οι άλλοι σεξουαλικοί μου σύντροφοι χάνουν τη σημασία τους. Προσωπικά, προτιμώ να μην έχω καθόλου σεξουαλική ζωή παρά να έχω χωρίς αισθήματα σαρκικό σεξ. Μου αρέσει να είμαι αφοσιωμένη σε έναν άντρα και να έχω ένα ειδικό χώρο αποκλειστικά για εκείνον. Δεν ξέρω γιατί, αλλά αισθάνομαι περήφανη για τον εαυτό μου.

Η συναισθηματική και σεξουαλική μου αφοσίωση μπορεί για κάποιους να μοιάζει βαρετή. Στις μέρες μας, είναι πολύ εύκολο να εξερευνήσεις διάφορα είδη σεξουαλικότητας. Πιστεύω ότι αυτό το είδος εξερεύνησης μπορεί να ωφελήσει την ερωτική σου σχέση. Εξελισσόμαστε και ερχόμαστε όλο και πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Παρόλα αυτά, όσον αφορά εμένα, δεν θα μπορούσα ποτέ να μοιραστώ το σύντροφό μου χωρίς να τον εμπιστεύομαι. Αν αναγκάζομαι να το κάνω αυτό, τότε δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί. Για να γίνει, θα πρέπει να προέρχεται από μία πράξη καρδιάς και νου.

Είμαι πολύ περίεργη να μάθω αν θα μπορέσω να βρω κάποια στιγμή έναν τέτοιο σύντροφο.

Φιλιά,

Sugar Advisor

 

Μπορείς να στείλεις το δικό σου προσωπικό μήνυμα στην Oliwia στη διεύθυνση oliwia.misiak@gmail.com ή να στείλεις ένα μήνυμα στη σελίδα Sugar Advisor στο Facebook. Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στα social media μας: InstagramFacebookTwitter.

blog banner gre copy