Sugar Advisor: ναι σε όλα

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Θυμάσαι μήπως την καταπληκτική ταινία “Ναι σε όλα” στην οποία πρωταγωνιστεί ο Jim Carrey; Ο πρωταγωνιστής αυτής της ταινίας λοιπόν προκαλεί τον εαυτό του να λέει ναι σε όλα για ένα χρόνο. Η πρόκληση αυτή δημιουργεί μερικές ενδιαφέρουσες καταστάσεις.

Ποια είναι η κρυμμένη αναφορά στο sugar dating;

Στους Sugar Daddys αρέσει να περνάνε χρόνο με κορίτσια που λένε “ναι”. Γλυκές και αισιόδοξες κοπέλες οι οποίες έχουν συνεχώς όρεξη να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις και να ζήσουν νέες εμπειρίες. Σε καθετί που προτείνει ο Sugar Daddy τους θα πουν “ναι”.

Γενικά, χρησιμοποιούμε τη λέξη “ναι” σε διάφορες περιστάσεις. Στο να δώσουμε τη συγκατάβασή μας, στο να εκφράσουμε τη θετική μας στάση και στον οργασμό (3 φορές ναι). Από τη δική μου εμπειρία, μία θετική απάντηση σου δίνει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα Στην αρχή δεν θα είναι και τόσο εύκολο να σταματήσεις να λες “όχι” γιατί θα πρέπει να κάνει πράγματα τα οποία μπορεί να μην ταιριάζουν με τις προτιμήσεις σου. Ωστόσο στη συνέχεια πίστεψε με θα ανταμοιφθείς. Η συμβατότητα κάνει τη ζωή ευκολότερη, αλλά οι συμβιβασμοί δεν θα πρέπει να αποτελούν επιλογή.

Αυτό που λέω είναι να έχεις τη δική σου άποψη για διάφορα θέματα αλλά να πηγαίνεις πάντα με αυτά που ο ίδιος θέλει. Άσε εκείνον να πάρει τις αποφάσεις για τις διακοπές, τα εστιατόρια και φυσικά για το κρασί. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο σέξυ από έναν άντρα που διαλέγει το μενού για μία γυναίκα. Αποφασίζει πως θα γεμίσεις το στομάχι σου και ποιο θα είναι το ποτό που θα μαγέψει το μυαλό σου. Απλές πράξεις οι οποίες έχει ένα κρυμμένο μήνυμα. Πάντα να εκτιμάς τις επιλογές του. Πέρα από το να λες “ναι”, θα πρέπει επίσης να του πλέκεις το εγκώμιο.

Με το να λες “ναι” χτίζεις τη θέση σου. Να είσαι μία αισιόδοξη γυναίκα που είναι έτοιμη να ξεφύγει από τη ζώνη ασφαλείας της. Είναι κάτι το οποίο τους τρελαίνει. Καθώς βιώνει την κρίση της μέσης ηλικίας, έχει ανάγκη να ζήσει ασυνήθιστες αισθήσεις. Αν δεν έχει τη δυνατότητα να αγοράσει μία Porsche, θα πάει σε κλαμπ σουινγκερς. Πολύ πιθανό αυτό να μην είναι το φυσικό σου περιβάλλον, αλλά συμβιβάσου και πες τη μαγική λέξη “ναι”. Εκείνος θα εκτιμήσει το πόσο ανοιχτή είσαι.

Πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι μόνο οι άδειες κούκλες συμφωνούν σε όλα. Θα απαντήσω χρησιμοποιώντας μία φράση της Joan από τη γνωστή αμερικάνικη σειρά “Mad Men”: Πρέπει να κάτσεις και να δεις πως εκείνοι βλέπουν τα πράγματα από τη δική τους προοπτική γιατί πρόκειται για κάτι το οποίο είναι σημαντικό για αυτούς και εσύ τους σέβεσαι. Άκου αληθινά. Και μάθε να λες ¨ναι¨ πιο συχνά από ό,τι λες “όχι”. Κάποιες φορές αυτό που θέλουν να ακούσουν είναι “ναι” και “οκ”.

Δεν θα εγκαταλείψεις την ελεύθερη βούληση σου. Έχεις τον έλεγχο από τις περιστάσεις οι οποίες σε επωφελούν και τον κάνεις να νιώθει ολοκληρωμένος. Παρόλα αυτά, η ζωή δεν είναι ένα παραμύθι και υπάρχουν πολλές στιγμές που πρέπει να πούμε “όχι”. Να είσαι σταθερή και ήρεμη. Εξήγησε του τους λόγους σου. Να είσαι ειλικρινής. Το να είσαι σε αρμονία με τον εαυτό σου είναι θεραπευτικό για εσένα και σαγηνευτικό για εκείνον. Θυμάμαι την πρώτη φορά που είπα “όχι” στον Sugar Daddy μου.

Ήμασταν στη Γερμανία. Εκείνος έπρεπε να παρευρεθεί σε διάφορες επαγγελματικές υποχρεώσεις και εγώ έπρεπε να τον διασκεδάσω. Μετά από μία γεμάτη μέρα από περπάτημα στην πόλη, επέστρεψα στο ξενοδοχείο. Εκείνος με περίμενε μαζί με μία έκπληξη. Η έκπληξη αυτή ήταν μία γλυκιά ξανθιά με τεράστιο στήθος. Ακριβώς ο τύπος του. Η απαίτηση του ήταν πολύ απλή. Τρίο. Μην με παρεξηγήσεις. Είμαι ανοιχτή στην ποικιλία αλλά όχι στα ξαφνικά. Όταν άκουσε το “όχι” για το τρίο και το “ναι” για το να κάνουν κάτι οι δυο τους, νευρίασε πολύ. Ούτε ο ίδιος την ήθελε. Πως το ξέρω; Την έδιωξε από το ξενοδοχείο. Ήθελε να με τεστάρει και να δει ποια είναι τα όρια μου. Εκείνη τη φορά, εκείνος ξεπέρασε τα όρια και εγώ κράτησα σταθερή τη στάση μου. Το επόμενο πρωί, είχε ξεχάσει όλη αυτήν την κατάσταση και έκοψε τις εκπλήξεις. Σεβάστηκε την απόφαση μου. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν διασκεδάσαμε ξανά σε τρίο οι δυο μας…

Φιλιά,

Sugar Advisor

 

Μπορείς να στείλεις το δικό σου προσωπικό μήνυμα στην Oliwia στη διεύθυνση oliwia.misiak@gmail.com ή να στείλεις ένα μήνυμα στη σελίδα Sugar Advisor στο Facebook. Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στα social media μας: InstagramFacebookTwitter , Tumblr και στο SugarDaters Snapchat.