Sugar Advisor: Εθισμένη στους sugar daddies

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν βλέπεις τη λέξη “εθισμός”; Ίσως το αλκοόλ και το φαγητό. Παρόλα αυτά, υπάρχουν διάφορα είδη εξαρτήσεων. Το χρήμα, η ελευθερία και η ευφορία. Το χρήμα φέρνει την ελευθερία και η ελευθερία φέρνει την ευφορία. Πρόκειται για μία απλή διαδικασία. Από που έρχεται το χρήμα; Από τη σκληρή δουλειά, από μία κληρονομιά ή από το ΑΤΜ. Η πλειοψηφία των Sugar Babes δεν ενδιαφέρεται για το από που έρχεται το χρήμα. Δεν εκτιμούν τη σκληρή δουλειά των sugar daddies. Δεν νιώθουν ευγνωμοσύνη για όλα τα αποκτήματα τους. Κατά τη γνώμη μου, το χρήμα φέρνει την ελευθερία αλλά αυτή η ελευθερία είναι κατάρα. Μόνο αφότου κάποιος γιορτάσει την ελευθερία, θα μπορέσει να συνειδητοποιήσει με ώριμο τρόπο όλες τις συνέπειες της απουσίας των εμποδίων. Τότε είναι που αρχίζει η αναζήτηση για κάτι το περισσότερο. Για κάτι το αυθεντικό και το αληθινό. Αρχίζει η αναζήτηση για το πραγματικό νόημα της ζωής. Η πλειοψηφία των ατόμων περνάνε από αυτήν τη φάση.

Βυθίζονται στην πνευματικότητα ή στην κατάθλιψη. Τα Sugar Babies περνάνε μία παρόμοια μπερδεμένη περίοδο της οποίας η διάρκεια είναι άγνωστη. Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, τα sugar babies αναλογίζονται για τις μελλοντικές τους φιλοδοξίες. Έχω περάσει και εγώ από κάτι αντίστοιχο. Όταν ένα sugar baby βρίσκεται σε μία τέτοια κατάσταση, υπάρχουν δύο επιλογές. Κάποιες από αυτές αποφασίζουν να εγκαταλείψουν αυτόν τον τρόπο ζωής και επανέρχονται στην σκληρή πραγματικότητα. Από την άλλη, κάποιες άλλες αποφασίζουν να παραμείνουν sugar baby για όλη τους τη ζωή. Η απελπισία της χαμένης νεότητας κάνει την εμφάνιση της και εκείνες μεταλλάσσονται σε πλαστικές κούκλες. Παύουν να αναζητούν το νόημα της ζωής. Μέσα από τον καταναλωτισμό και τον πολυτελές τρόπο ζωής προσπαθούν να διατηρήσουν το συναίσθημα της ευφορίας. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Δεν μου αρέσει να κρίνω τους άλλους. Έχω συνειδητοποιήσει ότι οι άνθρωποι δεν πρόκειται να αλλάξουν υπό την επιρροή άλλων ανθρώπων.

Για το λόγο αυτό θα μιλήσω για τη δική μου εμπειρία. Πριν από μερικά χρόνια έζησα ένα τεράστιο σοκ το οποίο μου άλλαξε τη ζωή. Έπρεπε να βγάζω τα δικά μου χρήματα. Οπότε, η αντίληψη μου για την αξία των χρημάτων άρχισε να αλλάζει. Αλλά, δεν ήμουν συνηθισμένη να ζω έτσι καθώς πάντα είχα περισσότερα από τους άλλους. Δεν ήμουν ποτέ μία γυναίκα της εργατικής τάξης. Εφόσον λοιπόν οι περιστάσεις το απαιτούσαν, προσπάθησα να δω τι άλλες επιλογές είχα. Μία από τις επιλογές μου ήταν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άντρες. Οι sugar daddies έχουν εμπειρία και χρήμα. Και κάπως έτσι ξεκίνησε ο εθισμός μου στο sugar dating. Θα πρέπει να το παραδεχτώ πως με τον καιρό εθίστηκα στους sugar daddies. Μου δίνουν την αίσθηση της ασφάλειας και της προστασίας. Είμαι προστατευμένη από τη μοναξιά. Το Sugar dating είναι να έχεις έναν πατέρα, έναν εραστή και ένα αφεντικό στο ίδιο άτομο. Τρομερό, έτσι δεν είναι;

Με το που οι sugar daddies αντιλαμβανόντουσαν τον εθισμό μου, έβρισκα έναν καινούργιο. Αυτή η κατάσταση κράτησε μέχρι τη στιγμή που ερωτεύτηκα. Αυτή η σχέση ήταν μία πρόκληση για εμένα. Ήταν μία εμπειρία από την οποία πήρα πολλά μαθήματα. Ωρίμασα πνευματικά και συναισθηματικά. Είχα εντυπωσιαστεί από την φιλοσοφία του γύρω από τη ζωή. Είχε πολλές γνώσεις γύρω από την τεχνολογία, την πνευματικότητα, τη φιλοσοφία, την αγάπη και την πολυγαμία. Ένα εκρηκτικό μείγμα. Ακόμα και αν αρχικά η σχέση μας ξεκίνησε ως sugar daddy και sugar baby, στη συνέχεια δημιουργήθηκε μεταξύ μας ένας βαθύς και ακατανίκητος δεσμός! Ήμουν τρομερά ερωτευμένη μαζί του. Όμως όταν κατάλαβε πόσο δυνατός ήταν ο εθισμός μου σε εκείνον, έδωσε τέλος στη σχέση μας. Με πέταξε έξω από το σπίτι και είπε: “Θα πρέπει να απεξαρτοποιηθείς. Πρέπει να μάθεις να είσαι τελείως μόνη σου. Θα πρέπει να μάθεις να αντιμετωπίζεις την μοναξιά σαν να είναι ο σύντροφός σου.

Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα τόσο χαμένη και χωρίς ιδέα για το μέλλον. Δεν είχα πια ούτε θέληση ούτε όρεξη να γνωρίσω καινούργιους άντρες. Η όρεξη για νέες γνωριμίες αντικαταστάθηκε από όρεξη για διαλογισμό. Κατάλαβα πως είχα ανάγκη αυτήν την περίοδο απεξάρτησης. Έπρεπε να μάθω να είμαι μόνη και να μην βασίζομαι μονάχα στον εαυτό μου. Σύντομα, ξεκίνησα για άλλη μία φορά τις γνωριμίες με τους sugar daddies αλλά αυτήν τη φορά με έναν πολύ πιο συνειδητοποιημένο τρόπο. Ξεκίνησα επίσης να γράφω τις εμπειρίες μου σαν ένα είδος απελευθέρωσης και αποξενοποίησης.

Φιλιά,

Sugar Advisor

 

Μπορείς να στείλεις το δικό σου προσωπικό μήνυμα στην Oliwia στη διεύθυνση oliwia.misiak@gmail.com ή να στείλεις ένα μήνυμα στη σελίδα Sugar Advisor στο Facebook. Επίσης, εδώ μπορείς να διαβάσεις το προηγούμενο άρθρο της Oliwia. Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στα social media μας: InstagramFacebookTwitter , Tumblr και στο SugarDaters Snapchat.