Οι Sugar Daddies και τα Sugar Babies από την Κίνα

Απευθείας σύνδεση της Ευρώπης με την Άπω Ανατολή: Οι Sugar Daddies και τα Sugar Babies από την Κίνα.

Close up portrait of a happy young couple taking a selfie and smiling

Το SugarDaters® εξαπλώνεται στην Κίνα. Έχετε πλέον τη δυνατότητα να κάνετε γνωριμίες με SugarDaddies και SugarBabies στην κινέζικη εκδοχή του SugarDaters®- Goodlifedating.cn

Το Sugar Dating είναι ένα πολύ συγκεκριμένο είδος ηλεκτρονικών γνωριμιών. Έχει κυρίως να κάνει με οικονομικά πλεονεκτήματα καθώς το χρήμα λειτουργεί ως το θεμέλιο των Sugar Dating σχέσεων. Ακόμα και αν το Sugar Dating είναι κάτι το τελείως διαφορετικό από τα άλλα είδη σχέσεων, τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει πολύ μεγάλη υπόσταση. Η εξάπλωση του Sugar Dating έχει αποδείξει πως ο χρόνος είναι χρήμα και οι περισσότεροι δεν έχουν πλέον την πολυτέλεια να χάνουν το χρόνο τους. Το Sugar Dating αφορά ξεκάθαρες σχέσεις οι οποίες δεν είναι χρονοβόρες. Οι σχέσεις αυτές βασίζονται κατά κύριο λόγο στην ειλικρίνεια. Επίσης, το Sugar Dating έχει να κάνει με αμοιβαία επωφελής σχέσεις. Μέσα σε μία σχέση Sugar Dating, δεν έχετε την υποχρέωση να διαλέξετε ανάμεσα στη δουλειά και στην ευχαρίστηση. Μπορείτε να παίξετε σε διπλό ταμπλό χωρίς να χρειαστεί να δώσετε εξηγήσεις.

Το GoodLifeDating.cn είναι η πρώτη ιστοσελίδα γνωριμιών Sugar Dating στην Κίνα η οποία έχει δημιουργηθεί από Ευρωπαίους και Κινέζους συνεργάτες. Την περασμένη χρονιά, η υποστήριξη πελατών του SugarDaters® -η καλύτερη ιστοσελίδα γνωριμιών με Sugar Daddies στην Σκανδινανία- έλαβε ένα σημαντικό αριθμό αιτημάτων από Sugar Daddies οι οποίοι είχαν την επιθυμία να συναντήσουν γυναίκες από την Κίνα. Κατά συνέπεια, η ομάδα του SugarDaters® πραγματοποίησε μία έρευνα στους χρήστες της ιστοσελίδας προκειμένου να μάθει τους λόγους οι οποίοι προκάλεσαν μία τόσο μεγάλη ζήτηση. Οι απαντήσεις των χρηστών μας παρόλο που είχαν πολύ ενδιαφέρον, δεν μας προκάλεσαν τόσο μεγάλη έκπληξη.

Γιατί οι Sugar Daddies ψάχνουν για Sugar Babies από την Κίνα?

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η πλειοψηφία των αντρών που συμμετείχαν στην έρευνα έχει μία πολύ μεγάλη προτίμηση στις γυναίκες από την Ασία. Πολλοί Sugar Daddies πιστεύουν ότι οι γυναίκες από την Ασία είναι σεξουαλικά πιο ανοιχτές από τις γυναίκες από την Ευρώπη. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αυτές οι προσδοκίες τους έχουν βάση ή όχι. Όμως ούτε μπορούμε να τις αγνοήσουμε.

Η δουλειά και η ευχαρίστηση

Portrait of a happy couple smelling flowers together

Το γεγονός ότι οι επιχειρηματίες ταξιδεύουν συχνά στην Κίνα για επαγγελματικούς λόγους, είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο θέλουν να γνωρίσουν γυναίκες από την Κίνα. Οι Sugar Daddies είπαν πως θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την πόλη που επισκέπτονται παρέα με μια όμορφη ντόπια γυναίκα.

Η αιώνια ομορφιά

Ο βασικότερος λόγος για τον οποίο οι γυναίκες από την Κίνα έχουν τόσο μεγάλη πέραση στους Ευρωπαίους είναι το πόσο όμορφες είναι. Ακόμα και αν το Sugar Dating αφορά κυρίως τις ρομαντικές σχέσεις ανάμεσα στις νέες γυναίκες και στους ώριμους ηλικιακά άντρες, στην περίπτωση της Κίνας τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Προφανώς, όσον αφορά τις γυναίκες από την Κίνα, οι Ευρωπαίοι άντρες ελκύονται περισσότερο από την εμφάνιση τους παρά από την ηλικία τους. Οι Ευρωπαίοι άντρες ελκύονται από την νέα εμφάνιση αλλά όχι απαραίτητα από το νεαρό της ηλικίας τους. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα από το ερωτηματολόγιο, μερικοί από τους χρήστες της ιστοσελίδας μας σχολίασαν πως οι γυναίκες από την Κίνα είναι γνωστές για το γεγονός ότι εμφανισιακά δεν φαίνεται να γερνάνε μετά από την ηλικία των 18 χρονών! Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρεις ένα σύντροφο με ώριμη νοοτροπία.

Από εδώ και στο εξής, όλοι όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν γνωριμίες Sugar Dating με άτομα από την Κίνα, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα – GoodLifeDating.