Sugar Advisor: “Τα χρήματα δεν αγοράζουν την ευτυχία”

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Τα χρήματα δεν αγοράζουν την ευτυχία, αλλά είναι προτιμότερο να κλαις μέσα σε μία Jaguar παρά μέσα στο λεωφορείο

Υπάρχουν δύο διαφορετικές κατηγορίες πλούσιων ανθρώπων. Οι πλούσιοι εργασιομανής και οι πλουσιότεροι εργασιομανής. Και οι δύο κατηγορίες απολαμβάνουν την “La dolce vita”. Ίσως να μην είναι τόσο εύκολο να αναγνωρίσει κανείς τη δεύτερη κατηγορία γιατί δεν περηφανεύονται για τα πλούτη τους. Φοράνε παλιά τζιν και ξεθωριασμένα μπλουζάκια. Λέξη κλειδί; Αξεσουάρ. Ένα rollex στο χέρι του, μία Bentley στο γκαράζ του ή ένα γιοτ στο Saint Tropez. Έχε την προσοχή του πάνω του. “Η βασική διαφορά ανάμεσα σε ένα πλούσιο και σε ένα φτωχό άτομο είναι το πως αντιμετωπίζουν το φόβο” – καλά τα είπε ο Robert Kiyosaki.

Ξέρεις πολύ καλά πως χωρίς θυσία και πόνο δεν μπορεί να υπάρξει επιτυχία. Σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες συγκριτικά με τους άντρες έχουν πολύ περισσότερη αντοχή στον πόνο. Φαντάσου έναν άντρα να γεννάει. Από την άλλη, οι άντρες έχουν πολύ μεγαλύτερη αντοχή στις μακροχρόνιες φοβίες και πιέσεις. Γι’ αυτό το τυπικό είναι οι γυναίκες να έχουν τον υποτακτικό ρόλο στο παιχνίδι το οποίο είναι ευρέως γνωστό ως BDSM. Γενικά στους άντρες αρέσει πολύ να είναι οι κυρίαρχοι εντός και εκτός του κρεβατιού. Ένα Sugar Baby μπορεί να είναι (ή ακόμα θα έπρεπε να είναι) υποτακτική εντός κρεβατιού αλλά όχι έξω από αυτό. Να είσαι αφοσιωμένη. Φοβάσαι πως θα τον χάσεις. Και τα υλικά αγαθά; Είναι ασήμαντα μπροστά στην μακροπρόθεσμη επιτυχία. Αποδέξου πως ο φόβος θα είναι ο μόνιμος σου σύντροφος. Στην “καριέρα” μου, όλα τα βάζω πάντα σε μία κάρτα. Πάλεψε για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του (και την μαύρη MasterCard του) και κάνε τον να σου συμπεριφέρεται σαν μία γυναίκα και όχι σαν ένα αντικείμενο. Θα φορέσεις τις χειροπέδες, αλλά μόνο στο κρεβάτι.

Τα πολλά χρήματα φέρνουν τη μοναξιά και τη δυσπιστία. Ο αριθμός των φίλων σου μικραίνει. Πολλές φορές τα χρήματα φέρνουν την απληστία. Οι Sugar Daddies υψηλού επιπέδου διαλέγουν προσεκτικά τους “μαθητές” τους. Όμως πρόσεχε, εγώ μεγάλωσα σε ένα ευήμερο περιβάλλον. Ποτέ δεν μου έλειψε κάτι. Έχω μία πολύ υγιής σχέση με τα χρήματα. Το σημαντικότερο είναι να ξέρεις πως να αφήνεις κάτι να φύγει. Είναι η τέχνη του letting go. Είναι η ικανότητα του να απομακρυνθείς από την γήινη σύνδεση με τα χρήματα. Τα χρήματα έρχονται και φεύγουν. Αυτοί που δεν έχουν χρήματα είναι όσοι είναι εθισμένοι στο να ανησυχούν για τα χρήματα. Ο φόβος της απώλειας και η απληστία είναι το ίδιο εύκολα αντιληπτοί με την τσιγαρίλα στα μαλλιά σου. Θα πρέπει να απαλλαχθείς από αυτά τα χαρακτηριστικά το συντομότερο δυνατόν. Κάποτε ένας σοφός είπε: το χρήμα είναι σαν τις γυναίκες, θέλει να είναι με ανθρώπους οι οποίοι νιώθουν ελεύθεροι και όχι περιορισμένοι.

Είπα ότι τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία; Η αλήθεια ότι τους δύο πρώτους μήνες στα ξενοδοχεία και στις μπουτίκ ένιωσα κάτι σαν ευτυχία. Αυτό το απερίγραπτο συναίσθημα της ικανοποίησης και του κορεσμού. Στη συνέχεια εμφανίζεται η καλή σου φίλη η νοσταλγία. Αναζητείς το κάτι παραπάνω. Δυστυχώς δεν μπορείς να αγοράσεις τις στιγμές και τις αναμνήσεις. Φεύγουν, απομακρύνονται σαν τα βίντεο 10 δευτερολέπτων του Snapchat. Έτσι και εγώ σε συμβουλεύω να ξεκινήσεις τα Sugar Dates για όλες αυτές τις εμπειρίες που θα αποκτήσεις. Ναι, τα χρήματα μπορούν να σου προσφέρουν ένα είδος ασφάλειας για το μέλλον. Ωστόσο, ποτέ δεν θα μιλήσεις για τα ψώνια με τον ίδιο τρόπο που θα μιλήσεις για την εξερεύνηση των νησιών της Ινδονησίας. Τα ταξίδια μας ανοίγουν τους ορίζοντες, ενώ τα ψώνια θα σου διδάξουν απλώς κάποια βασικά μαθηματικά (προσθαφαιρέσεις τιμών).

Τα τελευταία χρόνια συνειδητοποίησα ότι είμαι άφθαρτη. Βγήκα από τις χειρότερες καταστάσεις με το κεφάλι μου ψηλά. Η συμφωνία δεν θα πρέπει να βασίζεται στα χρήματα. Εκείνος θα σε πάει στις ομορφότερες γωνιές του κόσμου τη στιγμή που θα ξεχάσεις τα χρήματα. Σου εύχομαι να νιώθεις μία απέραντη αγαλλίαση για την ομορφιά αυτού του κόσμου και όχι για το χρηματικό ποσό στο πορτοφόλι του.

Φιλιά, 

Sugar Advisor

 

Μπορείς να στείλεις το δικό σου προσωπικό μήνυμα στην Oliwia στη διεύθυνση oliwia.misiak@gmail.com ή να στείλεις ένα μήνυμα στη σελίδα Sugar Advisor στο Facebook. Επίσης, εδώ μπορείς να διαβάσεις το προηγούμενο άρθρο της Oliwia. Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στα social media μας: InstagramFacebookTwitter , Tumblr και στο SugarDaters Snapchat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *