Διαθέτεις Sugar Radar; Βελτίωσε το με αυτά τα 6 απλά βήματα

Τι ακριβώς είναι το Sugar Radar; Δεν είναι τίποτα περισσότερο από την ικανότητα να εντοπίζει κάποιος είτε τα άτομα που είναι ευκατάστατα και επιτυχημένα, είτε τα άτομα που είναι έτοιμα να μπουν υπό τη φροντίδα κάποιου άλλου και να καλομάθουν. Τα sugar babies από φυσικού τους στοχεύουν σε ένα συνδυασμό και των δύο. Η πρόκληση εδώ είναι ωστόσο, όχι μόνο το να εντοπίσουν ένα ευκατάστατο άτομο, αλλά να προβλέψουν επίσης αν το άτομο αυτό είναι διατεθειμένο να σου δώσει αυτό που το sugar baby ζητάει.

Έχουμε την τάση να σκεφτόμαστε ότι η γνώμη μας για τον πλούτο του άλλου μας έρχεται από διαίσθηση. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως η γνώμη μας για τον πλούτο του άλλου σχηματίζεται από όλα όσα παρατηρούμε σε συνδυασμό όλα όσα έχουμε βιώσει. Φυσικά, πολλά εξαρτώνται από το τι ακριβώς είναι αυτό που κάποιος ψάχνει σε μία κλίμακα που κυμαίνεται από τη μεσαία τάξη, την ανώτερα μεσαία τάξη και την ανώτερη πλούσια τάξη. Με τον τρόπο αυτό όχι μόνο θα μπορέσεις να αποκτήσεις κάποια πλεονεκτήματα και να επιβιώσεις, αλλά επίσης θα μπορέσεις να πάρει κάποια πολύ σημαντικά μαθήματα και να δικτυωθείς κοινωνικά, κάτι το οποίο είναι εφικτό μονάχα αν βγαίνεις με πλούσιους και πετυχημένους. Καλό θα ήταν να μη στοχεύεις μονάχα για το “μέτριο” και για το “ικανοποιητικά καλά”. Είσαι αυτό που τρως, αυτό που φοράς και αυτό που βγαίνεις ραντεβού. Μην συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από αυτό που νιώθεις ότι αξίζεις. Ένα έξυπνο sugar baby ξέρει πως να εντοπίσει με την πρώτη τον πρίγκιπα ή την πριγκίπισσα χωρίς να χρειαστεί να φιλήσει πολλούς βατράχους.

  1. Δεν πρέπει να ξεγελιέσαι από μία υποτιμημένη εξωτερική εμφάνιση.

Όλοι ξέρουμε ότι η εξωτερική εμφάνιση κάποιες φορές μπορεί να ξεγελάει. Είναι αλήθεια ότι ο πλούτος μπορεί να εκφραστεί και με έναν φανταχτερό αλλά και με έναν απλό τρόπο. Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι ότι ένας πραγματικά πλούσιος άντρας ή μία πραγματικά πλούσια γυναίκα δεν θα φοράει τεράστια λόγκο, βαριές γούνες το καλοκαίρι ή πολλά χρυσά αξεσουάρ με διαμάντια και τα λοιπά (εκτός και αν πρόκειται για τους νεοπλούσιους ή για τα πλούσια παιδιά του Instagram). Οι πραγματικά πλούσιου δεν χρειάζονται να αποδείξουν στον κόσμο ότι έχουν χρήματα. Να θυμάσαι πως η επίδειξη του πλούτου δεν σημαίνει απαραίτητα πλούτος.

  1.  Η γλώσσα του σώματος

Ένας πλούσιος άνθρωπος δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα. Αυτός ή αυτή ξέρει ήδη την κατάσταση του και αλληλεπιδρά με τους ανθρώπους κρατώντας μία σεβαστή απόσταση και έχοντας μία αβίαστη αυτοπεποίθηση στη στάση τους και στις κινήσεις τους. Όλοι μας έχουμε τις ανασφάλειες μας, όμως οι πλούσιοι άνθρωποι είναι πολύ καλοί στο να τις κρύβουν. Σκέψου μία ευχάριστη παρουσία, όχι αγενής, αλλά ταυτόχρονα όχι πολύ ενθουσιώδης.  

 

  1.  Χόμπι και επιχείρηση

Από τα γιοτ στα γήπεδα του γκολφ στις αναρριχήσεις βουνών ή σε εξωτικά ταξίδια, προσπάθησε να αποκτήσεις μια συνολική εικόνα από την πρώτη κιόλας κουβέντα σας για τον τρόπο που ζει. Ακριβά χόμπι δεν είναι μονάχα μια καλή ένδειξη από το πόσο σταθερή είναι η ροή του εισοδήματός του, αλλά είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να επεκτείνεις τα ενδιαφέροντα σου. Επίσης, προσπάθησε να προσδιορίσεις όσο νωρίτερα γίνεται τι είδους άνθρωποι περιτριγυρίζουν τον υποψήφιο sugardaddy ή sugar mamma. Η παρέα ενός ατόμου είναι αυτή που θα σου πει πολλά περισσότερα από ο,τιδήποτε άλλο για το ποιος πραγματικά είναι.

 

  1. Προσωπική εμφάνιση

Το να είναι κομψός, περιποιημένος, προσεγμένος εμφανισιακά και το να φαίνεται υγιής φανερώνει πολλά. (ας είμαστε ειλικρινής, ο υγιεινός τρόπος ζωής απαιτεί μία μικρή επένδυση). Είμαστε βέβαιοι ότι καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε εδώ: οι πλούσιοι έχουν μία λάμψη η οποία μπορεί να να επιτευχθεί μονάχα με μία προσεγμένη φροντίδα της εμφάνισης τους.

 

  1. Το καλό το πράγμα

Είτε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, για ένα ρολόι ή για ένα κινητό τηλέφωνο, οι πραγματικά πετυχημένοι ενδιαφέρονται και για το design αλλά παράλληλα και για τη λειτουργικότητα. Η αξία των αντικειμένων στον κόσμο τους μετριέται με τις ιδιότητες τους οι οποίες κάνουν ευκολότερη τη συναναστροφή με καθημερινές δουλειές. Ενδιαφέρονται περισσότερο για τη λειτουργικότητα, την ποιότητα και την καινοτομία, παρά με άλλα πράγματα.

 

  1. Δώσε σημασία στους τρόπους

Ένας πλούσιος sugardaddy μπορεί να διαφέρει από ένα συνηθισμένο πλούσιο άτομο στον τρόπο με τον οποίο μπορεί να θέλει να εντυπωσιάσει. Ωστόσο, στο κυνήγι για έναν πλούσιο sugardaddy ή μια πλούσια sugarmamma να ξέρεις ότι δεν πρέπει να αντιδράς με απελπισμένο τρόπο ή να εντυπωσιάζεσαι πολύ εύκολα.

Ως sugarbabe, όχι μόνο θα πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να προσελκύεις τους πλούσιους, αλλά θα πρέπει επίσης να μπορείς να διατηρείς και να βελτιώνεις την ικανότητα σου να συνδέεσαι με τους άλλους ανθρώπους με τον τρόπο αυτό. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι ικανή να δημιουργείς σοβαρές συζητήσεις και να προκαλείς το θαυμασμό, όχι για να κερδίσεις τα χρήματα του sugardaddy η της sugarmama, αλλά για να εντυπωσιάσεις τις προσωπικότητες τους. Με άλλα λόγια, θαύμασε τα χαρακτηριστικά και τα προσόντα που τους έκαναν πλούσιους. Στο τέλος της μέρας, πάντα χρειάζεται να έχεις μυαλό και θάρρος για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις στη ζωή σου.