Το να είσαι σέξυ είναι ξεπερασμένο – Τι πραγματικά γουστάρουν οι άντρες

Μακρυά πόδια, ξανθά μαλλιά, μεγάλο στήθος και έντονο βλέμμα. Αυτά τα χαρακτηριστικά συνοψίζουν το πως φαντάζονται οι γυναίκες την ιδανική γυναίκα για έναν άντρα. Αλλά είναι όντως έτσι; Είναι όντως οι άντρες τόσο πρωτόγονοι και επιφανειακοί; Ή όλα αυτά είναι προκαταλήψεις; Μήπως τελικά τους άντρες τους ελκύουν τα κάπως πιο απλά πράγματα;

Παρακάτω, θα βρεις 5 πράγματα που είναι σίγουρο ότι οι άντρες ζητούν από μία γυναίκα.

1 – Περιπετειώδης πνεύμα

Ας είμαστε ειλικρινής: Ναι, σίγουρα, σε όλους αρέσει το να περνάνε που και που χρόνο μπροστά στην τηλεόραση, αλλά μήπως στους άντρες δεν τους αρέσει όταν οι γυναίκες είναι πατατοκαναπεδούτζες; Στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες που διψούν για περιπέτεια. Αυτές οι γυναίκες εκπέμπουν μία βεβαιότητα και έναν ενθουσιασμό για τη ζωή. Αυτό δείχνει πως ξέρεις τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις από τη ζωή, πως ξέρεις να διασκεδάζεις, να βγαίνεις και να ζεις νέες εμπειρίες. Το να δοκιμάζεις τα όρια σου και το να πηγαίνεις σε περιπέτειες δίνει στη σχέση σου τη δυνατότητα να ωριμάσει σε πολλά επίπεδα.

2 – Ειλικρίνεια

Ο Κομφούκιος είχε πει πως η ειλικρίνεια και η αλήθεια είναι το θεμέλιο κάθε αρετής. Και είναι όντως έτσι. Όχι μόνο στους άντρες δεν τους αρέσει καθόλου να τους λένε ψέμματα, αλλά οι ίντριγκες καταλήγουν πάντα σε συγκρούσεις και σε προβλήματα. Οπότε, να είσαι αληθινή στο αγόρι σου και να μην κρύβεις σημαντικά πράγματα για τα οποία πρέπει να γνωρίζει για εσένα. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να είσαι ειλικρινείς στους φίλους σου και στην οικογένεια σου. Αν ο αγαπημένος σου παρακούσει να λες ψέμματα στη μαμά σου στο τηλέφωνο, θα αναρωτηθεί αν κάνεις το ίδιο και μαζί του.

3 – Αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση

Ισχύει πως δεν πρόκειται για κάτι το καινούργιο. Παρόλα αυτά, είναι πάρα πολλές οι γυναίκες που εξακολουθούν να κάνουν το λάθος του να κλαίγονται και να παραπονιούνται για το σώμα του και για τις προβληματικές περιοχές. Ναι, μπορεί κάποιες φορές να είναι δύσκολο, αλλά είναι πολύ σημαντικό να είσαι είσαι χαρούμενη με αυτά που έχεις και με το πως είσαι. Αυτό θα σε κάνει πολύ περισσότερο σέξυ για το ενδιαφερόμενο αρσενικό. Η ανασφάλεια σε κάνει λιγότερο ελκυστική και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το θέμα της εμφάνισης. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση σε μία σχέση μπορεί να κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα. Ερωτήσεις όπως “Σ’αρέσω ακόμα;” ή “Πιστεύεις πως αυτή η πωλήτρια δεν με συμπαθεί;” μπορεί να ξενερώσουν κάποιον πολύ άσχημα. Το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να είσαι ικανοποιημένη με αυτό που έχεις. Έτσι τα κοπλιμέντα που θα ακούς θα είναι για αυτό που πραγματικά είσαι.

4 – Φυσικότητα

Είχες ποτέ ξυπνήσει από ένα one-night stand και το πρώτο πράγμα που έκανες ήταν να ψάξεις σαν τρελή για το μέικ απ σου; Ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να αγχώνεσαι τόσο πολύ για αυτό. Στους άντρες αρέσει η φυσική ομορφιά των γυναικών. Ψεύτικα μαλλια, σουτιέν με ενίσχυση, ψεύτικα νύχια, είναι ένας πραγματικός εφιάλτης για τους άντρες. Αντί να προσπαθείς απεγνωσμένα να κρύψεις τις ατέλειες σου, μπορείς απλά να βασιστείς σε ένα απλό και ελαφρύ μακιγιάζ.

5 – Ανεξαρτησία

Οι ανεξάρτητες γυναίκες είναι πολύ ενδιαφέρον άτομα γιατί εκπέμπουν το “Μπορώ να φροντίσω από μόνη μου τον εαυτό μου”. Με τον τρόπο αυτό, οι άντρες βλέπουν την κατάκτηση της ακόμα περισσότερο συναρπαστική, καθώς είναι αλήθεια πως οι άντρες είναι κυνηγοί και τους αρέσει να κυνηγούν. Οπότε, άστους να προσπαθήσουν για να κερδίσουν τη στοργή και την αγάπη σου, να είσαι απελευθερωμένη και ανεξάρτητη, και οικονομικά αλλά και συναισθηματικά. Αυτό θα δείξει ότι είσαι πετυχημένη και φιλόδοξη. Αυτό είναι το πραγματικό σέξυ.  

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *