Πως να βοηθήσεις το SugarBaby σου όταν έχει εξεταστική

Είναι περίοδος εξεταστικής και όλοι ξέρουμε ότι αυτές οι μέρες μπορεί να είναι πολύ ανγχωτικές για τους φοιτητές. Εσύ, ως SugarDaddy μπορεί να νιώσεις ότι το sugarbaby σου σε έχει λίγο στην άκρη και δεν σου δίνει το ίδιο σημασία όσο παλιά. Σε αυτά τα προβλήματα υπάρχουν μερικές εύκολες λύσεις, όπου εσύ σαν SugarDaddy μπορείς να βοηθήσεις το SugarBabe κατά την εξεταστική της περίοδο, να την κάνεις να νιώσει καλύτερα και να δυναμώσεις τη σχέση σας.

 

Παροχή οποιουδήποτε είδους μουσικής

Όταν διαβάζεις, το χειρότερο αλλά συγχρόνως απαραίτητο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις είναι να αγοράζεις πράγματα από το supermarket και να μαγειρεύεις. Επιπλέον, τα οικονομικό σου δεν είναι και τόσο καλά, οπότε θα πρέπει να υπολογίζεις συνεχώς και να αγοράζεις όλα όσα δεν είναι ακριβά και θα σε κρατήσουν μέσα στον προϋπολογισμό σου. Στο κομμάτι αυτό σαν SugarDaddy μπορείς να καταφέρεις πολλά. Αγόρασε της φαγητό και γέμiσε το ψυγείο και την κατάψυξη της έτσι ώστε να μην έχει να σκέφτεται και για το να πηγαίνει στο supermarket. Μην ξεχάσεις να της αγοράσεις καφέ και κάτι σοκολατένιο γιατί βοηθάει πολύ περισσότερο από όσο πιστεύεις με τη συγκέντρωση στο διάβασμα.

Σιγουρέψου πως αγόρασες όλα τα σνακ που αγαπάει και μην ξεχνάς ότι δεν είναι η καλύτερη περίοδος να ακούσει από εσένα σχόλια για το βάρος της. Αν το SugarBabe σου έχει το περιθώριο να βγαίνετε τα βράδια, τότε σιγουρέψου ότι θα την περιποιηθείς σωστά σε ένα καλό εστιατόριο έτσι ώστε να πάρει ένα ολοκληρωμένο γεύμα.

 

Ανέλαβε όλες τις ευθύνες

Όταν είσαι φοιτητής, δεν έχεις τις ίδιες οικονομικές δυνατότητες. Το να δουλεύεις παράλληλα με τις σπουδές σου, μπορεί να είναι κάτι το πολύ αγχωτικό ειδικά σε περιόδους εξεταστικής. Σε αυτό το σημείο, εσύ ως SugarDaddy μπορείς πραγματικά να βοηθήσεις το SugarBaby σου με το να την χαλαρώσεις και να αναλάβεις μερικές από τις ευθύνες και υποχρεώσεις της. Μικρά πράγματα, όπως ένας λογαριασμός ή ένα νοίκι μπορούν να κάνουν τη δουλειά.  

Εκπλήξεις

Όταν διαβάζεις για εξετάσεις δεν χρειάζεσαι κάποιον ο οποίος θα σε ενοχλήσει με το να έρχεται συνεχώς στο διαμέρισμά σου ή στο χώρο που διαβάζεις. Παρόλα αυτά, είναι ωραίο που και που να πάρεις μακρυά το μυαλό σου από το διάβασμα. Οπότε, σιγουρέψου ότι θα κάνεις έκπληξη στο SugarBaby σου με λουλούδια και σοκολάτα έτσι ώστε να της φτιάξεις το κέφι.

 

Κοπλιμέντα και αγκαλιές

Όταν το SugarBaby σου κάθεται και μελετάει για τις εξετάσεις, η αυτοπεποίθηση της δεν είναι και πολύ ψηλά. Το πιο σημαντικό είναι να την κάνεις να νιώσει καλά. Να της δώσεις κοπλιμέντα και να της πεις ότι είναι έξυπνη, όμορφη και ότι μπορεί να τα καταφέρει. Αν η σχέση σας είναι περισσότερο συναισθηματική, μπορείς να επιδιώξεις να τη συναντήσεις κάποια βράδια και να περάσετε τη νύχτα μαζί.

 

Επιβραβεύσεις

Οργάνωσε κάτι έτσι ώστε να την επιβραβεύσεις στο τέλος της εξεταστικής περιόδου. Αυτή η επιβράβευση μπορεί να είναι ένα πιστοποιητικό σε μήνυμα, μία θεραπεία σπα ή και γιατί όχι μία εξόρμηση για ψώνια;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *