3 Ενδείξεις που Φανερώνουν ότι του Αρέσεις

Έχει περάσει μία μέρα μετά το πρώτο σας Sugar ραντεβού και η ερώτηση που δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου είναι αν όντως του αρέσεις. Όλες έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει μονάχα ένας τρόπος για να βρεις την απάντηση. Ένας καλός τρόπος θα ήταν αν εστίαζες την προσοχή σου σε κάποια χαρακτηριστικά των κινήσεων του σώματος του. Παρακάτω θα βρεις μία λίστα από 3 χαρακτηριστικές ενδείξεις οι οποίες φανερώνουν ότι του αρέσεις.

1. Οπτική επαφή

Η επαφή με τα μάτια μπορεί να σου αποκαλύψει πολλά σχετικά με το ενδιαφέρον που έχει για εσένα κάποιος. Σύμφωνα με την προσωπικότητα του, και συγκεκριμένα σύμφωνα με την αυτοπεποίθηση του, το ραντεβού σου θα επιδιώξει διαφορετικά είδη οπτικών επαφών.

Αν είναι ντροπαλός τότε “το λιγότερο είναι περισσότερο”. Στην περίπτωση που σαν χαρακτήρας είναι ντροπαλός, τότε όσο λιγότερη είναι η οπτική επαφή μεταξύ σας, τόσο περισσότερο σε θέλει. Όμως από την άλλη, εφόσον είναι ντροπαλός, τότε είναι αρκετά πιθανό να σε κοιτάει όταν εσύ κοιτάς αλλού, και να κοιτάει αλλού όταν τα βλέμματα σας συναντηθούν. Αυτό θα συμβεί γιατί η ντροπαλή φύση του θα τον κάνει ίσως να νιώθει άβολα με την παρουσία σου.

Αν δεν είναι ντροπαλός, αλλά αντίθετα μπόλικη αυτοπεποίθηση, τότε αυτός θα προσπαθήσει αρκετά έτσι ώστε να βεβαιωθεί ότι το έχεις αντιληφθεί ότι του αρέσεις. Μπορεί η αυτόπεποίθηση του να είναι τόσο μεγάλη που να φτάσει μέχρι και στο σημείο να σου το πει ευθέως, όμως αντί για λέξεις θα χρησιμοποιήσει την οπτική επαφή. Θα σε κοιτάξει στα μάτια και θα σου χαμογελάσει όταν τα βλέμματα σας συναντηθούν.

 

2. Ενεργητική ακρόαση

Όταν εκείνος σε ακούει προσεκτικά, τότε αυτό μπορεί ενδεχομένως να σημαίνει ότι του αρέσεις. Τι είναι η ενεργητική ακρόαση; Ενεργητική ακρόαση είναι όταν ο ακροατής εκπέμπει σημάδια συμφωνίας ή έκπληξης όταν ακούει κάποιον να μιλάει. Είναι όλα αυτά τα “ναι”, “χμμ”, “αν ναι;” που ακούς όταν διηγήσε σε κάποιον μία ιστορία. Για ποιο λόγο η ενεργητική ακρόαση αποτελεί ένδειξη ότι του αρέσεις; Όταν η ενεργητική ακρόαση ασκείται υποσυνείδητα, είναι μία ένδειξη ενδιαφέροντος στην συζήτηση που έχετε. Στην περίπτωση ενός ραντεβού, ας είμαστε ειλικρινής, το ενδιαφέρον δεν αποβλέπει στο θέμα της συζήτησης αλλά στο άτομο που μιλάει. Με άλλα λόγια, κάποιος που ασκεί ενεργητική ακρόαση όταν του μιλάς, ενδιαφέρεται πρώτα από όλα για εσένα και μετά για το θέμα συζήτησης.

 

3. Δεν ασχολείται με το κινητό του

Η πρώτη ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου είναι: “Πότε ασχολείσαι με το κινητό σου;”. Συνήθως υπάρχουν δύο σενάρια. Το πρώτο έχει να κάνει με όταν λαμβάνεις ένα μήνυμα και το δεύτερο με όταν θέλεις να τσεκάρεις τα τελευταία νέα στο …. Μπλογκ του SugarDaters, φυσικά! Στο πρώτο σενάριο, αν η περίπτωση είναι ότι του αρέσεις εκείνος θα δώσει προτεραιότητα στη συζήτηση που έχει πρόσωπο με πρόσωπο μαζί σου, και όχι στο μήνυμα που κάποιος του στέλνει. Με άλλα λόγια, αν του αρέσεις τότε θα αγνοήσει το κινητό του. Στο δεύτερο σενάριο, το ραντεβού σου δεν έχει κανέναν λόγο να τσεκάρει τι συμβαίνει στον κόσμο όταν μιλάει μαζί σου. Αν το κάνει αυτό, τότε πολύ απλά σημαίνει ότι βαριέται μαζί σου και ότι θα ήταν καλύτερα να μην σπαταλάς άλλο το χρόνο σου μαζί του. Καλύτερα να πας πίσω στο SugarDaters και να βρεις κάποιον πιο κατάλληλο για εσένα!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *