Τι φανερώνει το ζώδιο σου για τη σεξουαλική σου ζωή.

Πιστεύεις στα ζώδια; Μήπως πιστεύει το SugarBabe σου ή ο SugarDaddy σου; Θέλαμε να μάθουμε σε τι βαθμό τα ζώδια επηρεάζουν τις σεξουαλικές μας επιθυμίες. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τι ανακαλύψαμε!

 

Κριός

Είσαι γνωστός για την παρορμητικότητα σου. Μισείς τη ρουτίνα και είσαι πάντα έτοιμος για περιπέτειες, ειδικά αν περιλαμβάνουν τον κίνδυνο. Αγαπάς πολύ το σεξ και αν νιώσεις ότι η ρουτίνα έχει καταβάλει τη σχέση με το σύντροφο σου τότε είναι πιθανόν να παρασυρθείς από κάποιους σεξουαλικούς πειρασμούς. Ωστόσο, γίνεσαι υπερβολικά πιστός όταν ερωτευτείς πραγματικά.

Στο κρεβάτι ταιριάζεις με: Λέων, Δίδυμο και Τοξότη.

 

Ταύρος

Είσαι από αυτούς που εκτιμούν ιδιαιτέρως τη φυσική επαφή. Κάποιες φορές είσαι ντροπαλός και ήσυχος, αλλά όταν πρόκειται για σεξ, η επίδοση σου είναι εκπληκτική. Έχεις άνετα την ικανότητα να κατακτήσεις το σύντροφο σου από το πρώτο κιόλας βράδυ της σεξουαλικής επαφής σας.  

Στο κρεβάτι ταιριάζεις με: Καρκίνο, Σκορπιό και Αιγόκερω.

 

Δίδυμος

Είσαι το είδος του ανθρώπου που έχει πολύ φαντασία. Αγαπάς τις ερωτικές ιστορίες και τις ερωτικές φαντασιώσεις. Σου αρέσει να δοκιμάζεις νέα και διαφορετικά πράγματα και να γεμίζεις την ερωτική σου σχέση με συναισθήματα. Ξέρεις πως να κατακτάς τους άλλους, αλλά επίσης ξέρεις πως να κάνεις τους άλλους να σε θαυμάζουν. Σου αρέσει να μιλάς και να διηγήσε τις πιο άγριες ιδέες σου.

Στο κρεβάτι ταιριάζεις με: Λέων, Ζυγό και Υδροχόο.

 

Καρκίνος

Πρόκειται για το πιο συναισθηματικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Όποιος σε γνωρίζει πραγματικά, ξέρει ότι μπορείς να βάλεις τα κλάματα ακόμα και με μία διαφήμιση του βιτάμ. Έχεις πολύ ευαισθησία, και απολαμβάνεις κυρίως την έντονη επαφή. Είσαι πιστό ζώδιο και απολαμβάνεις τις μεγάλες σχέσεις. Το σεξ για εσένα έχει πολύ μεγάλη σημασία, και θέλεις να το κάνεις μόνο από αγάπη. Διαφορετικά νιώθεις χρησιμοποιημένος.

Στο κρεβάτι ταιριάζεις με: Σκορπιό, Ιχθείς, Παρθένο, Ταύρο.

 

Λέων

Είσαι εγωκεντρικός και σου αρέσει να λαμβάνεις επαίνους. Αγαπάς το σεξ, ειδικά όταν ο σύντροφός σου σε προκαλεί με αστεία, στάσεις και πρόστυχα λόγια.

Στο κρεβάτι ταιριάζεις με: Δίδυμος, Τοξότης και Υδροχόος.

 

Παρθένος

Στις σχέσεις σου είσαι εξαιρετικά απαιτητικός με την προσωπική υγιεινή. Σου αρέσει το σεξ αλλά υπάρχουν φορές που ανησυχείς για το πόσο καθαρός είναι και για το πόσο μυρίζει ο σύντροφός σου. Ξετρελαίνεσαι με το να σε κάνουν μασάζ και να σε πασπατεύουν.

Στο κρεβάτι ταιριάζεις με: Σκορπιό, Ταύρο και Αιγόκερω.

 

Ζυγός

Είσαι πολύ απαιτητικός σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση του συντρόφου σου. Σου αρέσει η μόδα και είσαι πάντα συντονισμένος στις νέες τάσεις. Σου αρέσει το σεξ και η καινοτομία. Και έχει μπόλικες σεξουαλικές φαντασιώσεις αλλά και λαχταράς το σεξ σε ασυνήθιστα μέρη και σε προκλητικές στάσεις.

Στο κρεβάτι ταιριάζεις με: Δίδυμο, Υδροχόο και Λέων.

 

Σκορπιός

Είσαι κλειστός και κάποιες φορές βρίσκεσαι στον κόσμο σου. Δεν σου αρέσει να αποκαλύπτεις τα συναισθήματα σου, αλλά στο κρεβάτι η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική. Αγαπάς το σεξ, ειδικά σε ασυνήθιστα μέρη.

Στο κρεβάτι ταιριάζεις με: Τοξότη, Ταύρο και Ιχθείς.


Τοξότης

Αποδίδεις πολύ μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Έχεις τη φήμη ότι σου αρέσει να δίνεις εντολές, όπως επίσης και να έχεις το πάνω χέρι σε οτιδήποτε αφορά τη σεξουαλική επαφή. Είσαι έντονος χαρακτήρας και σου αρέσουν τα έντονα συναισθήματα. Είσαι από τους ανθρώπους που απολαμβάνουν μία καλή συζήτηση μετά το σεξ.

Στο κρεβάτι ταιριάζεις με: Λέων, Ζυγό και Υδροχόο.

 

Αιγόκερως

Σου αρέσει η ελευθερία. Στο κρεβάτι βαριέσαι εύκολα και για το λόγο αυτό θέλεις να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα γύρω από το σεξ. Απολαμβάνεις το άγριο σεξ.

Στο κρεβάτι ταιριάζεις με: Καρκίνο, Τοξότη και Ιχθείς.

 

Ιχθείς

Είσαι ευαίσθητος και ονειροπόλος. Αποδίδεις αρκετά μεγάλη σημασία στα συναισθήματα. Μπορεί ακόμα να ενθουσιαστείς με απλές αγαπησιάρικες κουβέντες. Θεωρείς το σεξ ως μία τέχνη.

Στο κρεβάτι ταιριάζεις με: Καρκίνο, Σκορπιό και Ταύρο.

 

Υδροχόος

Εκτιμάς περισσότερο την πνευματικότητα παρά τη φυσική επαφή. Αλλά εννοείται πως αγαπάς το σεξ. Σου αρέσει να έχει την αίσθηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας. Οι πεισπατάρηδες άνθρωποι δεν βρίσκονται και τόσο ψηλά στην εκτίμηση σου.

Στο κρεβάτι ταιριάζεις με: Ζυγό, Καρκίνο και Αιγόκερω.