ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ MARIJE OOSTING, ΤΗΝ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ SANTA’S NEXT SUGARBABE!

 

Η Πρωτοχρονιά μπορεί να πέρασε αλλά η περίοδος των εορτών δεν έχει τελείωσει ακόμα. Ειδικά για την Marije Oosting από την Ελβετία η οποία θα λάβει το ποσό των 3000€ από το Sugardaters® για την φωτογραφία της που μας έκοψε την ανάσα.

Χαρήκαμε πολύ όταν συνειδητοποιήσαμε πόσο δημιουργικά και φιλόδοξα μπορούν να γίνουν τα Sugarbabes όταν θέλουν να εκφραστούν. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να επιλέξουμε όλα τα τα sugarbabes που έστειλαν τις φωτογραφίες τους για το διαγωνισμό γιατί ο αριθμός των θέσεων στον Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο ήταν περιορισμένος. Ώστόσο, οι κοπέλες που πέρασαν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού είναι φοβερά ελκυστικές (και είναι βέβαιο πως θα συμφωνήσουν μαζί μας και όλα τα μέλη του Sugardaters.

Μία από αυτές τις κοπέλες ξεχώρισε αρκετά στα μάτια των Sugar Daddies και των Sugar Mamas. Είναι η Marije Oosting που πραγματικά έδειξε τι είναι αυτό που χρειάζεται για να κατακτήσει τον Άη Βασίλη και να συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό των ψήφων. Ρίξτε μία ματιά σε αυτό το Χριστουγεννιάτικο sugarbabe το οποίο δεν θα το βρεις να κάθεται στα πόδια του οποιουδήποτε!

Όμως η αλήθεια είναι πως όλη αυτή η φάση δεν είναι για τα χρήματα, σωστά; Είναι για το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα, για το ότι είστε κομμάτι μίας από τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες που είχαμε μέχρι τώρα, για την προσοχή που δώσανε όλοι όσοι ψήφισαν, για τον ενθουσιασμό των Χριστουγεννιάτικων διακοπών, κτλ… Όχι, εννοείται πως αστειευόμαστε! Όλη αυτή η φάση έγινε για τα χρήματα και η Marije Oosting άξιζε μέχρι και το τελευταίο cent.

Ανυπομονούμε να συζητήσουμε μαζί με τη νικήτρια και υποσχόμαστε πως θα σας πούμε τα πάντα για αυτήν. Πως νιώθει για τη νίκη της; Πως σκοπεύει να ξοδέψει το χρηματικό ποσό; Μείνετε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες του πιο εντυπωσιακού Sugarbabe του φετινού Χριστουγεννιάτικου ημερολογίου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν και ψήφισαν σε αυτό το διαγωνισμό. Ο διαγωνισμός Santa’s Next Sugar Babe ήταν μία αξέχαστη εμπειρία η οποία έγινε πραγματικότητα χάρη σε όλους εσάς. Καλή νέα sugar χρονιά!

idfsfds