Έρχεται το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης στο SugarDaters®!

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα sugar babies τα οποία αφιέρωσαν χρόνο και ανέβασαν δημιουργικές Χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες και βοήθησαν στο να κάνουν αυτό το ημερολόγιο επιτυχία. Τα sugar babies από διάφορες χώρες, όπως Γερμανία, Δανία, Ελλάδα, Πολωνία, Φιλανδία, Ρουμανία, Ρωσία και Ακτή Ελεφαντοστού έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να δείξουν πως θα αποπλανούσαν τον Άγιο Βασίλη. Πραγματικά, μια εικόνα 1000 λέξεις!

Οι κοπέλες με τις οποίες δεν έχει επικοινωνήσει μέχρι τώρα η ομάδα του SugarDaters®, δεν έχουν επιλεχθεί για το διαγωνισμό. Οι πιο πιθανοί λόγοι είναι:

-Οι φωτογραφίες τους δεν είχαν Χριστουγεννιάτικη θεματική.

-Οι φωτογραφίες τους δεν ήταν αρκετά δημιουργικές.

-Οι φωτογραφές τους είχαν πολύ κακή ποιότητα.

-Υπήρχαν πολλές συμμετοχές από την ίδια χώρα με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός να ήταν μεγαλύτερος και να έπρεπε να διαλέξουμε τις πιο δημιουργικές φωτογραφίες.

Επίσης, η αντίστροφη μέτρηση για το ανέβασμα των φωτογραφιών τελείωσε, και είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε ότι κάθε Κυριακή, ξεκινώντας από την 27η Νoεμβρίου μέχρι την 18η Δεκεμβρίου, οι sugar daddies και οι sugar mamas του SugarDaters® θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να ψηφίσουν για το αγαπημένο τους sugar baby.

Σε κάθε sugar daddy και sugar mama, με ή χωρίς Premium λογαριασμό στο SugarDaters®, θα δωθούν 4  ψήφοι. Μία ψήφος για κάθε Κυριακή. Αυτό σημαίνει ότι κάθε Κυριακή θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν μόνο ένα sugar baby, αυτό που τους αρέσει περισσότερο. Αν, για οποιοδήποτε λόγο, κάποιο μέλος χάσει την ευκαιρία να ψηφίσει μία από τις Κυριακές, τότε η ψήφος του για αυτήν την Κυριακή δεν χάνεται, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί αναδρομικά κάποια άλλη Κυριακή. Επιπλέον, οι sugar daddies και οι sugar mamas θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν το αγαπημένο τους sugar baby κατά τη διάρκεια κάθε μίας από τις 4 Κυριακές αλλά και την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου που θα ακολουθήσει τις Κυριακές.

Όταν οι sugar daddies και οι sugar mamas χρησιμοποιήσουν και τις 4 ψήφους τους, θα τους δωθεί ακόμα μία ψήφος γιατί μπορεί να έχουν ξεχωρίσει κάποιο συγκεκριμένο sugar baby που τους αρέσει περισσότερο. Έτσι σκεφτήκαμε πως θα χρειάζονται μία ακόμα ψήφο για να κάνουν περισσότερο προφανές ποια είναι “ΤΗΕ ΟΝΕ”.  Η πέμπτη αυτή επιπρόσθετη ψήφος θα είναι στη διάθεση τους από τις 25 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Οπότε, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας οι sugar daddies και οι sugar mamas θα μπορούν να θαυμάσουν ΟΛΑ τα sugar babies, και από τις 4 Κυριακές, αλλά και να δώσουν αυτήν την έξτρα ψήφο στο αγαπημένο τους sugar baby.

Το ποια θα είναι η τυχερή που μαζί με το 2017 θα μπουν και 3000€ στην τσέπη της εξαρτάται μονάχα από τους sugar daddies και τις sugar mamas. Η νικήτρια θα ανακοινωθεί επίσημα στο μπλογκ μας στις 2 Ιανουαρίου του 2017. Ευελπιστούμε πως η νικήτρια θα μοιραστεί μαζί μας μία φωτογραφία ή ένα βίντεο όπου θα δείχνει πως χρησιμοποίησε τα χρήματα αυτά.

Η Κυριακή 27 Νοεμβρίου θα είναι η πρώτη μέρα του αντίστροφου ημερολογίου και εδώ στο SugarDaters® νιώθουμε ήδη το κλίμα των Χριστουγέννων. Θα γιορτάσουμε, λοιπόν, με το νέο online ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα – εδώ στο SugarDaters®!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους από την ομάδα του SugarDaters®. Ελπίζουμε πως οι Κυριακές μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι απολαυστικές!