Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός: Santa’s SugarBaby

Μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, λάβαμε, για το ημερολόγιο μας, πολλές καυτές φωτογραφίες από πολλά σέξυ sugarbabes-μη σταματήσετε να στέλνετε, έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα της επιλογής των τελικών φωτογραφιών να έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε πολλές.

Όλες όσες δεν έχετε συμμετέχει ακόμα στο διαγωνισμό, εξακολουθείτε να έχετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε. Όλες όσες έχετε ήδη ανεβάσει μία φωτογραφία, θυμηθείτε πως έχετε το δικαίωμα να ανεβάσετε περισσότερες από μία φωτογραφίες προκειμένου να αυξήσετε τις πιθανότητες σας για να περάσετε στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού. Μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες από διαφορετικές γωνίες, σε διαφορετικές τοποθεσίες και με διαφορετικά ρούχα. Μονάχα η ίδια σας η φαντασία μπορεί να σας περιορίσει!

Προκειμένου οι φωτογραφίες σας να θεωρηθούν έγκυρες για το διαγωνισμό έχει σημασία οι φωτογραφίες να είναι δημιουργικές, καλαίσθητες και σέξυ. Το θέμα του διαγωνισμού είναι να μας δείξετε πως θα αποπλανούσατε τον SugarSanta.

Mπορείς να ποζάρεις σε μία Χριστουγεννιάτικη στολή ή σε όμορφα κόκκινα εσώρουχα. Εφόσον πρόκειται για Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο, είναι πολύ σημαντικό η ομάδα, που θα αξιολογήσει τις φωτογραφίες, να μπορεί να δει σε αυτές το πνεύμα τον Χριστουγέννων και να νιώσει οι πραγματικά προσπαθείτε να αποπλανήσετε τον Άη Βασίλη.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές, τις οποίες προτίνουμε να διαβάσετε αν δεν έχετε ακόμα ανεβάσει κάποια φωτογραφία ή αν θέλετε να ανεβάσετε περισσότερες φωτογραφίες και να βελτιώσετε με τον τρόπο αυτό τις πιθανότητες σας:

  • Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι σέξυ, καλαίσθητη και με Χριστουγεννιάτικη θεματική.
  • Η φωτογραφία θα πρέπει να δείχνει πως θα αποπλανούσες τον SugarSanta χωρίς γυμνό περιεχόμενο.
  • Η φωτογραφία δεν πρέπει να είναι κάποια φωτογραφία προφίλ από το SugarDaters ή από κάποιο άλλο μέσω κοινωνικής δικτύωσης.
  • Όσο καλύτερη η ποιότητα της φωτογραφίας, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες η φωτογραφία να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού και να λάβει το ποσό των 100 ευρώ – και ίσως να κερδίσει το βραβείο των 3000 ευρώ.
  • Στη φωτογραφία που θα πρέπει να αναγνωρίζεσαι εύκολα, οπότε θα πρέπει να φαίνεται το πρόσωπο σου – και ακόμα καλύτερα αν μπορούμε ακόμη να δούμε και το σώμα σου.
  • Η φωτογραφία δεν θα πρέπει να περιέχει άλλα πρόσωπα.

Γενικά, αυτοί είναι οι κανόνες για τις φωτογραφίες που μεταφορτώνονται στην πλατφόρμα του διαγωνισμού. Αν επιθυμείς να διαβάσεις περισσότερα για το διαγωνισμό, δες εδώ https://sugardaters.gr/christmas_album.

Ελπίζουμε να δούμε πολλές καυτές, σέξυ, κομψές και (το πιο σημαντικό) Χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες από όλες σας!

moodboard