Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους μεγαλύτερους άντρες

Είναι αλήθεια πως οι μεγαλύτεροι άντρες ελκύουν πολύ τις γυναίκες. Παρακάτω θα βρεις 8 λόγους για τους οποίους οι γυναίκες προτιμούν τους μεγαλύτερους άντρες.

Happy couple standing by the sea and hugging each other at the beach

  1. Οποιαδήποτε γυναίκα με αξιοπρέπεια θέλει δίπλα της έναν άντρα που θα τη σέβεται. Οι μεγαλύτεροι άντρες έχουν τρόπους και ξέρουν ποιος είναι ο σωστός τρόπος συμπεριφοράς απέναντι σε μία γυναίκα. Αυτό έχει να κάνει με την ωριμότητα ,και συγχρόνως, με την εμπειρία που τους διακατέχει.
  2. Σε αντίθεση με τους μεγαλύτερους άντρες, οι νεώτεροι έχουν μία τάση να προσπαθούν να αλλάξουν τη γυναίκα με την οποία βγαίνουν (είτε κάποιες συνήθειες της, είτε τον τρόπο με τον οποίο ντύνεται). Κάθε γυναίκα θέλει δίπλα της κάποιον που θα την αποδεχτεί έτσι ακριβώς όπως είναι και που δεν θα προσπαθήσει να την αλλάξει.
  3. Το σεξ είναι πολύ καλύτερο. Οι μεγαλύτεροι άντρες φέρνουν στο κρεβάτι μεγαλύτερη εμπειρία και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
  4. Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν ο σύντροφός τους να είναι το ίδιο ή περισσότερο έξυπνος από εκείνες. Τις ενδιαφέρει για παράδειγμα να μπορούν να κάνουν μία ενδιαφέρον συζήτηση μαζί του. Οπότε δείχνουν μία προτίμηση στους μεγαλύτερους άντρες. Αυτό συμβαίνει γιατί συνήθως στους άντρες η ευφυΐα είναι ανάλογη της ηλικίας τους, καθώς έχουν περισσότερες εμπειρίες και βιώματα.
  5. Τις περισσότερες φορές οι μεγαλύτεροι άντρες είναι ανεξάρτητοι και ήδη εξελιγμένοι επαγγελματικά. Έχουν ήδη κάποια καριέρα ή ένα μόνιμο επάγγελμα και αυτό δείχνει ότι είναι ικανοί να αφοσιωθούν πάνω σε κάτι συγκεκριμένο. Επίσης, οι περισσότεροι άντρες μεγαλύτερης ηλικίας έχουν το δικό τους διαμέρισμα και δεν μένουν με τους γονείς τους όπως κάνουν οι μικρότεροι.
  6. Οι μεγαλύτεροι άντρες είναι περισσότερο ώριμοι. Έχουν περάσει από αρκετές σχέσεις και ξέρουν πως η επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία μίας σχέσης.
  7. Συνήθως, οι μεγαλύτεροι άντρες αφήνουν τη γυναίκα να πληρώσει. Για κάποιες γυναίκες αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και είναι κάτι το οποίο ψάχνουν σε έναν άντρα.
  8. Τις γυναίκες τις ενδιαφέρει να νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά. Είναι αλήθεια πως, αν μία γυναίκα βρεθεί σε μία επικίνδυνη κατάσταση, ένας μεγαλύτερος άντρας θα την κάνει να νιώθει πολύ περισσότερο ασφαλής από ότι ένας μικρότερος άντρας. Η ασφάλεια αυτή δεν έχει να κάνει μόνο με το να μην τις βλάψει σωματικά κάποιος τρίτος, αλλά έχει να κάνει και με μία γενικότερη έννοια.

 

Ωστόσο, πάνω από όλα μία γυναίκα την ενδιαφέρει να είναι ευτυχισμένη και να έχει δίπλα της κάποιον που θα την κάνει χαρούμενη (είτε αυτός ο κάποιος είναι μεγαλύτερης ηλικίας είτε όχι).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *