Αυτά που θέλουν οι γυναίκες!

Όλοι ξέρουμε πόσο ξεχωριστό και περίεργο πλάσμα είναι η γυναίκα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σκέφτεται μία γυναίκα. Αν οι άντρες ήξεραν τι σκέφτονται οι γυναίκες, θα ήταν είκοσι φορές πιο τολμηροί. Για το λόγο αυτό η κατάκτηση των γυναικών είναι η πιο συναρπαστική περιπέτεια ενός άντρα.

Να μερικά από τα πράγματα που κάνουν οι άντρες και στα οποία οι γυναίκες δεν μπορούν να αντισταθούν είτε το ξέρουν είτε όχι.

 

  1. Με τις γυναίκες δεν πρέπει να είσαι συνηθισμένος. Να είσαι πειραχτήρι και μυστηριώδης. Οι γυναίκες . έλκονται από άντρες που εκπέμπουν μυστήριο, αυτοπεποίθηση, αλαζονεία (με χιούμορ), αδιαφορία.
  2. Στις γυναίκες αρέσει αυτό που ακούν, στους άντρες αυτό που βλέπουν. Οι άντρες αγαπούν με τα μάτια τους. Οι γυναίκες με τ’ αυτιά τους.
  3. Οι περισσότερες γυναίκες παραδίνονται από αδυναμία παρά από πάθος. Γι’ αυτό συνήθως οι επιθετικοί άντρες τα καταφέρνουν καλύτερα από τους άλλους, ακόμα και αν και δεν είναι πιο αξιαγάπητοι.
  4. Οι γυναίκες έλκονται από ώριμους άντρες που ξέρουν τι θέλουν. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξυ από έναν δυναμικό και αποφασιστικό άντρα. Ο σωστός άντρας πρέπει να κάνει τη γυναίκα να νιώθει ασφάλεια.
  5. Οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες που δεν είναι ήπιοι σεξουαλικά. Δείξε της ότι είναι γυναίκα που σε ερεθίζει σεξουαλικά. Είναι κάτι που, εφόσον έχεις κερδίσει την προσοχή της, θα την κάνει να ερεθιστεί και την ίδια.

 

Υπάρχουν δυο μόνο πράγματα που μπορούν να κάνουν τη γυναίκα σου ευτυχισμένη: πρώτον να την κάνεις να νομίζει ότι περνάει το δικό της και, δεύτερον, να περνάει το δικό της. 

Λύντον Τζόνσον, 1908-1973, Αμερικανός Πρόεδρος [1963-1968]

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *